Optimalno vreme za ove aktivnosti je jedna nedelja, ali se moze produziti u zavisnosti od obaveza polaznika. Posle prelaska svih oblasti, kojih ima 14, predstoji izrada projektnog zadatka, koji obuhvata celo gradivo i čija izrada osposobljava polaznika da samostalno upravlja i kontrolise logisticke operacije u kompaniji.

 

U toku ovih osam nedelja Vi mozete da postavljate pitanja, trazite dodatna pojasnjenja i pomoc u resavanju testova, sve pomoću mejlova i telefona, u vreme kada Vama odgovara. Osim po temi koju proučava, kurs je jedinstven i po svom konceptu, koji garantuje polazniku usvajanje znanja iz poslovne logistike. Naime, posle obrade materijala o jednoj nastavnoj jedinici, polaznik je u obavezi da odgovori na niz pitanja i resi probleme koji su u vezi sa obradjenom temom. Pitanja nisu jednostavna i zahtevaju razumevanje teme i razmisljanje o problemima.

 

Naravno, u svakom koraku polaznici imaju pomoc od organizatora kursa. Kurs obuhvata sve probleme koji su aktuelni u savremenoj poslovnoj logistici. Naglasak je stavljen na primere iz prakse, tako da su polaznici spremni da odmah primene dobijeno znanje. Kurs je optimalna kombinacija teorije i prakse, koja polaznicima obezbedjuje stabilnu teorijsku osnovu koju će znati gde, kako i kada da primene u poslovanju. Kurs navodi nekoliko desetina primera iz realnog

poslovanja koji ilustruju nastavne jedinice.

 

Reference:

 

- Delta DMD                - Delta Transportni Sistem

- Marbo Product         - Fruvita

- Merck                     - Knjaz Milos Natura

- Nelt                        - Idea

- Posta Srbije             - Apatinska Pivara

- ...

                   Online kurs MENADZMENT POSLOVNE LOGISTIKE

Casopis Poslovna Logistika organizuje kurs

MENADZMENT POSLOVNE LOGISTIKE

namenjen rukovodiocima kompanija, visem i srednjem menadzmentu, studentima i svima koji zele da steknu znanja o korporativnim logistickim operacijama.

 

Kurs se organizuje online, zbog prednosti koje takav nacin sticanja znanja ima za zaposlene i studente. Fleksibilno vreme i mesto ucenja omogucava polaznicima da sami organizuju aktivnosti u vezi sa obavezama kursa, u koje spadaju proucavanje pisanog materijala, resavanje testova i izrada projektnog zadatka.

 

Preporuceno trajanje kursa je 2 meseca, posle cega polaznici dobijaju sertifikat o polozenom kursu.

 

Kurs razmatra sledece oblasti upravljanja logistikom preduzeca:

 

1. Upravljanje lancem snabdevanja.

2. Dimenzije logistike.

3. Projektovanje logisticke mreze.

4. Upravljanje traznjom.

5. Customer service

6. Upravljanje nabavkom.

7. Upravljanje zalihama.

8. Skladistenje.

9. Rukovanje materijalom.

10. Upravljanje transportom.

10.     Outsourcing logistickih operacija.

11.     Logisticki informacioni sistemi.

12.     Merenje logistickih performansi.

14.     Globalna logistika.

 

Na kurs se mozete prijaviti onda kada Vama odgovara. Posle prijave, dobicete materijal za prve dve oblasti proucavanja, kao i test koji se mora ispravno uraditi, kako bi se preslo na sledeće oblasti.

                          Cena kursa iznosi 5.500,00 dinara.

 

                          Sva pitanja u vezi sa kursom, kao i prijave na kurs mozete poslati na e-mail

                          kurs@logistika-info.net ili na telefon 060 1384 961.